mandag den 17. august 2009

nytår

Så er det nye år endelig kommet igang, vi havde det første spejdermøde i torsdags. Ulveflokken skrumpede, da vi med vemod måtte slippe 4 ulveunger ud af flokken. Vi har i Willerup gruppe den meget mærkelige tradition, at dem der rykker op i næste enhed, prærieulve eller storspejder, skal kæmpe og mase sig ind i fællesskabsringen. Det har alle årene provokeret min lyst til at omfavne alle, der vil være med i fællesskabet. Det mærkelige er at ungerne ser ud til at kunne lide legen..... og indtil videre er alle kommet ind--puuha.
På torsdag går det løs igen og vi vil endnu en torsdag lave mærkelige ting i ulveflokken, have et godt fællesskab og byde velkommen til et ganske sææærliigt spejdermøde. Men det sker kun når nogle har været der 4 gange og skal have deres spejdertørklæde, eller når nogen er der for første gang, at det er et ganske sæææærliiiigt spejdermøde. Kan du ikke forestille dig den varme og glæde der er i gården ved Jerusalemskirken , Rigensgade 19 i København torsdage kl 18.30, så "kom bare til os hen og vi skal lære dig at le igen" som det står i en af de gamle spejdersange.
"god jagt ulve"
Akela

2 kommentarer:

  1. ja de skal kæmpe og mase for at komme ind i et nyt fællesskab, men så sandelig også kæmpe og mase for at komme ud af det gamle. Oplevelserne og minderne i ulveflokken glemmer man aldrig.

    Jeg sender også 1 stks datter, der er klar til at bide skeer med spejderlivet. (når jeg kommer ud af specialesumpen - 1. september begynder et nyt år for mig.)

    SvarSlet
  2. Kære Carsten! I aften går det løs i Strandby MS! Her skubbes og mases ikke - men herligt er det!

    SvarSlet